EvoHost Gazduire web site, Inregistrare domenii .ro .com, Web Hosting in Romania
     
   
     
 
CPanel - administrare cont
 
cpanel Toate conturile de gazduire beneficiaza de control panel CPanel in limba romana.
 
Click aici pentru demo
 
     
 
     
 
SiteBuilder
 
Inclus GRATUIT in fiecare pachet
 
sitebuilder Aplicatia va permite realizarea site-ului dvs. in cateva minute fara cunostinte de programare.
 
Click aici pentru demo
 
     
 
     
 
Politica de Confidentialitate

Generalitati
EvoHost.ro
este serviciul de gazduire oferit de SC Croif Web Solutions SRL referita mai jos ca Evohost.

Politica de confidentialitate
Evohost
duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Evohost se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (adica pentru efectuarea serviciilor de gazduire). Nu incurajam SPAM-ul (mesajele comreciale nesolicitate), nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vindem, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Politica serviciilor de gazduire
Serviciule de gazduire (hosting) se face pe baza unui contract de prestari servicii intre Evohost si dvs., contract ce reglementeaza furnizarea serviciului. Pentru ca si asa legislatia Romaniei nu cuprinde toate aspectele legale ale acestui gen de servicii, noi consideram necesar sa va aducem la cunostinta acele cateva acte normative deja existente:
- Legea comerţului electronic nr. 365/2002;
- Legea privind clauzele abuzive încheiate între comercianşi şi consumatori, nr. 193/2000;
- Legea pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, nr. 677/2001).
In acest context, serviciul de gazduire oferit de Evohost nu poate fi folosit pentru a stoca, transfera sau promova materiale pornografice, materiale publicate cu încalcarea dreptului de autor, materiale publicate cu încalcarea drepturilor fundamentale ale omului (materiale rasiste, antisemite, xenofobe, discriminatorii sexual, etc), s. a. m. d.
Folosirea serviciilor oferite de Evohost in moduri ce pot aduce atingere legislatiei romane in vigoare poate avea drept consecinta intreruperea furnizarii serviciilor.

Serviciul de File Transfer Protocol (FTP)
Furnizarea către terţi a unor servicii similare accesului FTP oferit de Evohost nu se poate realiza decât cu acordul expres şi prealabil al Evohost.

Serviciul de e-mail
Furnizarea către terţi a serviciului de e-mail oferit de Evohost nu se poate realiza decât cu acordul expres şi prealabil al Evohost.
Efectuarea de comunicari comerciale prin email este interzisa in cazul in care destinatarul nu si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari. Asa este definit “SPAM”-ul in Art 6 din legea 365/2002. In concluzie orice plangere de acest fel indreptata impotriva unui client Evohost poate duce la suspendarea serviciilor, iar in cazul in care plangerea se dovedeste a fi intemeiata, Evohost poate chiar intrerupe complet furnizarea serviciului.

Concluzii
Acest document nu are decat un caracter informativ si nu se trebuie vazut ca pe un contract standard. Totodata speram ca prin citirea sa se inteleaga cat mai bine lucrurile pentru care firma noastra are toleranta zero. Evohost duce aceasta politica pentru ca atat imaginea afacerii dvs. cat si imaginea afacerii noastre sa nu aibe de suferit in vreun fel, in ideea unei posibile colaborarii intre noi.

Legislatie relevanta:

LEGE nr. 365 din 7 iunie 2002 privind comertul electronic
LEGE nr. 676 din 21 noiembrie 2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul telecomunicatiilor
LEGE nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date
LEGE nr. 455 din 18 iulie 2001 privind semnatura electronica


 
     
RedHat Apache Server PHP Zend MySql CPanel Control Panel
   
     
   Politica de Utilizare Acceptabilă | Politica de Confidenţialitate | Garanţie 30 de zile
© 2006 evohost.ro. Un serviciu Croif Web Solutions.